Jeremy Meekst az amerikai média a világ legszexibb bűnözőjeként tartja számon; a férfi világoskék szemeinek és szinte tökéletesen arányos arcvonalainak köszönheti a hatalmas népszerűséget. A stocktoni rendőrség 2014-ben, hivatalos Facebook-oldalán tette közzé Meeks nevét és fotóját, és a mugshot rövid időn belül 101 000 lájkot kapott, 12 000-en osztották meg a posztot, amihez 26 000 komment érkezett.

A férfit lőfegyverrel való visszaélés miatt huszonhét hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a kaliforniai bíróság, ám alig egy éven belül, még a börtönben ülve elkezdődött a modellkarrierje: a Blaze Models 2015-ben felajánlott neki egy 30 000 dollár (8 382 000 Ft) értékű szerződést. 

A bandatetoválásokkal teli Meeks idén márciusban lépett ki a börtön kapuján, és máris elkezdett dolgozni a White Cross Management ügynökségnél, aminek eredményeként június 14-én debütált modellként – írja a Dazed Digital. Az Instagram oldalára posztolta első fotóját, amit modellként készítettek róla. A kép egy nap alatt 27 ezer lájkot kapott. 

Egyébként ha ön már évek óta azon morfondírozik, hogy oké, jóképű ez a bűnöző, de mikor láthatunk belőle valami mást is az arcán kívül, akkor végre elérkezett az ön ideje.

Meeks ugyanis végre posztol magáról teljes alakos képeket is az Instagramra. Egyelőre mindet otthonról, merthogy még házi őrizetben van, szóval az autóba beülhet ugyan, de a garázskihajtó végénél tovább nem mehet.

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Illetve kezet is bármikor moshat az ingatlanon belül:

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on