Tegnap jelentkezett be először Vajna Tímea az Instagramon Cannes-ból, ahol a Getty képügynökség egyik fotósa fényképezte le tetőtől talpig Chanelben. Nemrég három új poszt jelent meg Vajna Tímea fiókjában, szívesen beágyaznánk ide őket, de erre az esetre jogi lépések vannak kilátásba helyezve, szóval jobb a békesség, csak linkeljük őket, itt vannak:

  1. egy;
  2. kettő; és
  3. három.

Nos, két fontos érdekes dolog derül ki ezekből a posztokból azon kívül, hogy sajnos nincs éppen túl jó idő Cannes-ban, esik az eső. Egyrészt azt tudtuk ma meg, hogy a tegnapi Chanel-szett előtt Vajna Tímea valamikor Diort viselt (azt írja, ez volt az első ruhája idén Cannes-ban), másrészt, hogy a Mirage Yacht nevű hajón készültek a képek. Rákerestem a posztban elhelyezett #mirageyacht címkére, hogy jobban el tudjuk képzelni, honnan üdvözli követőit Vajna Tímea, alább az eredmények.

A Mirage Yacht az alábbi poszton látható, amiből kiderül, hogy egy 106 méter hosszú, hatszintes hajóról van szó.

Frissítés!

A Facebookon kommentelő olvasónk szúrta ki, hogy bár a posztokban elhelyezett címke a fenti hajóhoz vezeti az embert, valószínűleg egy másik Mirage-ról van szó, amelynek a honlapját itt lehet megtekinteni, a Yacht Charter Fleet oldalon pedig további fotók is vannak róla. Erről a yachtról az alábbi kép található az Instagramon.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme a yacht, amin most Vajna Tímea fényképezkedik Cannes-ban

Nézze meg a Mirage Yachtot, de persze magát Vajna Tímeát is, hiszen ezúttal nem Chanelt visel, hanem Diort! Az eső viszont sajna eleredt.

42 · May 19, 2019 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments