Velvet Vakbarát Hírportál

Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ezen a hétvégén vagy másokkal lesz nagyon odaadó és nagyvonalú, vagy ezeket az érzéseket önmagával kapcsolatban éli meg és így követelőző lesz, illetve kényezteti önmagát. Figyelje meg, melyiket valósítja meg. Ha változtatni szeretne ezen, tudatos odafigyeléssel most megteheti.

Heti horoszkóp

A természetbe vágyik, ki a lakásból, de a rengeteg benyomás elfárasztja, ugyanis most élesebben, teljesebben érzékel mindent. Érzékeli, hogy milyen intenzíven változik most a természet, mennyire mozgásban van minden. Ne aggódjon, ha fáradtan ér is haza este, egész lénye feltöltődött.

Havi horoszkóp

Ha azt tapasztalja önmagán, hogy fáradékonyabb az utóbbi hetekben, az annak a jele, hogy energiatartalékai fogytán vannak. Ezért ebben a hónapban ne követeljen magától túl sokat, inkább kapcsoljon vissza egy sebességet. Erősödjön minden szinten, fizikailag, lelkileg, érzelmileg egyaránt. A fizikai állapotjavításhoz elengedhetetlen a megfelelő, tápanyagdús étkezés, amiért talán nem ártana többet tennie. Ugyanilyen fontos, hogy eleget pihenjen, mégpedig zavartalanul. A lelki, érzelmi feltöltődéshez szükséges némi önismeret, hiszen sokszor annak sem vagyunk tudatában, mi milyen érzést kelt bennünk. Figyelje meg, hogyan érzi magát bizonyos tevékenységek közben vagy után, és legyen ünnep minden olyan program, amelyet szeret!

A hónap mottója: „Szokd meg az egyedüllétet, de ne annyira, hogy a magányt jobban szeresd a társaságnál, - s kedveld a társaságot, de ne annyira, hogy nélküle meg ne tudnál lenni.”

Rovatok