Velvet Vakbarát Hírportál

Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma nem tanácsos üzleti ügyekben végleges döntést hozni. Ha teheti, nyerjen időt és ha lehet halassza a szerződéskötést a jövő hétre.

Heti horoszkóp

Ne másodkézből származó információkra építsen, mert így csak egymásnak ellentmondó beszámolókat fog hallani. Mindenki másképp értelmezi és másképp éli meg ugyanazt a helyzetet. Ön most csupán annyit tehet, hogy megpróbálja nyugodtan kibogozni az összekuszált szálakat!

Havi horoszkóp

Könnyedén elvégzi most a rutinfeladatokat is, bár tele van új ötletekkel. Legyen minél aktívabb és törekedjen arra, hogy sok különböző emberrel kerülhessen kapcsolatba. Ne felejtse el, hogy milyen nagy ereje lehet a gondolatoknak a jövő formálásában, és igyekezzen rendszerezni elképzeléseit. Független, barátságos jellem, de ki nem állhatja, ha magánéletébe avatkoznak. Ha eddig megpróbálta érzelmeit elrejteni, akkor azok most ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. Az anyagiak nem érdeklik, most mégis érdemes lenne elvállalnia olyan munkákat, amik segítségével tovább fejlesztheti szakmai tudását. A hónap mottója: Az élet, ha hozzáértően használjuk, hosszú.

Rovatok