Velvet Vakbarát Hírportál

Mellékes az orgazmus a yoni és a lingam-masszázs során

2011. február 27., vasárnap 21:57 | aznap frissítve

A kifejezetten a nemi szervekre, azokat izgató masszázsért nem kell több ezret fizetni: ezt bárki megtanulhatja, elsajátíthatja kellő gyakorlással. Íme a yoni és a lingam masszázs.

Yoni-masszázs

Yoni jelentése

A yoni szanszkrit eredetű szó, templomot jelent, átvitt értelemben a teljes női nemi szervet jelenti, a vulva összes részén át egészen a belső szervekig.

A nő orgazmusa a masszázs alatt a legkevésbé fontos, mint ahogy a masszőr szexuális vágya is mellékes. A másfél órás, különböző ujjtechnikával, vízzel, olajjal történő simogatás célja a bizalom és az intimitás kialakítása. Ez a yoni masszázs lényege. Az orgazmust pusztán a masszázs mellékhatásaként kell kezelni. A masszázs relaxálással kezdődjön, akárcsak a testmozgásban, itt is fontos a légzés. Sikosító vagy olaj segítségével, a has alsó részétől lefelé haladva a nagyajkak masszírozásával kell kezdeni a simogatást. Később a hüvelykujjat és a mutatóujjat mozgassa le és fel a kis és nagy szeméremajkakon. A nő a hasán fekve és a hátán fekve egyaránt megélheti a yoni-masszázs adta bensőséges élményt. Ebben a videóban megnézheti, milyen a yoni-masszázs.

Lingam-masszázs

Lingam jelentése

A linga szó jelentése, jel, fallosz, a lingam nevének jelentése, a fény oszlopa.

A lingam a yoni párja, azaz a férfi nemi szerv, annak összes részével: gát, prosztata, herék, hímvessző és makk. A masszázst mély légzésekkel kell kezdeni, elmaradhatatlan a mellkas és a has alsó részének simogatása. Beolajozott kézzel a hímvesszőt váltott sebességgel és kézzel kell masszírozni, amennyiben közeleg az ejakuláció, abba kell hagyni a masszírozást, majd ahogy kissé elernyed, újból kézbe lehet venni. A hímvessző után a makk, majd a prosztata masszírozása következik. Ahogy a yoni-masszázsnál, úgy a lingam-masszázsnál is mellékes az orgazmus megléte, ez utóbbi segítségével a férfi megtanulhatja visszatartani az ejakulációját, ami hosszas szexuális aktushoz vezethet. Ebben a videóban megnézheti, milyen a lingam-masszázs.

A lingam-masszázsra rákeresve rengeteg információt találni az interneten, egy szkeptikus blogger úgy véli, a lingam-masszázs nem más, mint egyszerű farokverés. "Aztán szép lassan rájöttem, hogy itt bizony tényleg nincs másról szó, mint egyszerű farokverésről, amit szakértő keretek között próbálnak népszerűsíteni. És ezen hivatalos keretek között nemcsak kiverik, de még be is nyúlnak a pasi fenekébe, hogy a 'szent pötty' se maradjon ki az élveztek sorából" – jelent meg a masszázsblogon. A lingam-masszázst kipróbálás után lehet eldönteni, valóban pusztán farokverés-e, vagy több annál, az biztos, hogy az ejakuláció visszatartása mindkét félnek jól jöhet még később.

Rovatok