Velvet Vakbarát Hírportál

Amikor a nő dugja a férfit

2011. június 28., kedd 21:55

A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket. Szakember szerint viszont köze sincs ennek a dolognak a nemi identitáshoz: az anális szex a férfiaknál sokkal erőteljesebb orgazmust okoz, és saját magukat is izgatják ilyen módon azok, akik erre vágynak. Sőt. Még a nőket is izgatja.

Lerágott csontnak tűnhetnek már az anális szexről szóló cikkek és tanácsok, és lassan már azt is mindenki tudja álmából felébresztve, hogy miként kell prosztatamasszázst alkalmazni. Míg az előbbi javarészt arról szól, hogy egy nőt hogyan kell ilyen módon kielégíteni, illetve hogyan kell ellazulni, utóbbi pedig arról, hogyan kell az ujjakkal örömöt okozni egy férfinak, alig esik szó arról, hogy mi van akkor, amikor egy pasi többet akar: vibrátort, felcsatolgató dildót az ánuszába. Pedig van rá igény, mégis tabu téma még - derült ki gyors felmérésükből.

A szerepcsere, a tiltott gyülölcs fílingje

„Ha az ember megfelelően ellazult állapotban van és a lány is nyitott rá, akkor ez iszonyú élvezet tud lenni” – mesélte Béla, aki nyomdászként dolgozik és 33 éves. „Egyrészt a szerepcsere miatt, aztán mert van benne valamit tiltott gyümölcs fíling. Szerintem a csajok annyira nem kaphatóak erre, ők ugyanis nem élvezik annyira a dolgot. De azért ha megvan a lelki kapcsolat és a bizalom, akkor nincs vele gond. Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy a befogadó anális szexnek és a homoszexualitásnak van köze egymáshoz – miközben persze nem sok van. Az előbbi szexuális praktika, lehet fétisnek hívni, vagy akárminek. Az utóbbi meg arról szól, hogy valaki testileg, lelkileg kíván egy azonos nemű egyént (ami azt is jelenti, hogy például bele tud szeretni). Na most attól, hogy valaki megdug egy dildóval, attól még nem fogsz beleszeretni pasikba. Csak élvezel egy kurva nagyot. Érdekes amúgy, hogy például az S/M ilyen szempontból elfogadottabb, mert nem lehet párosítani a homóval. Arról mindenki vágja, hogy ja, ezek ezt élvezik” – magyarázta a Velvet olvasója.

Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint a fizikai része a dolognak az, hogy azon a területen nagyon izgatható a férfi. Plusz a férfiak mindenhonnan kapják azt az instrukciót, tanácsot és mintát, hogy ők a dominánsak, ők a férfiszerepet preferálók, az irányítók, a vezetők, a kezdeményező szerepet játszók, ezzel szemben ebben a szerepben benne van, hogy néha szeretnék ők is, ha passzív szerepben élvezkedhetnek. "Ezek a szerepcserék nagyon hasznosak tudnak lenni akkor is, amikor a szexuális életnek csökken az intenzitása vagy a dinamizmusa. A harmadik dolog pedig, hogy az anális dolog is a reneszánszát éli, hiszen sokkal több visszajelzése van, mint az ember hinné. Ezt a férfi nagyon szeretné kipróbálni, hiszen maga is látja, hogy a nő ilyenkor mekkora élvezeteket él át."

Buzis vagy nem buzis?

Ádám, 34 éves cégtulajdonos olvasónk még nem volt ilyen szituációban, és nem is szeretné kipróbálni a vibrit a saját ánuszába: „De azt szeretem, ha a nyalogatják” – tette hozzá. Kérdésünkre, hogy mi tartja vissza, elmondta, attól tart, ez egy homokos dolog, ráadásul fél, hogy túl szűk lenne.

"Szerintem nincs ebben semmi buzis, az erogén zónákat nem nemi identitás alapján osztjuk be" – véli Vera, 30 éves, jogász. "Én már a kapcsolatunk legelején, még az ismerkedésnél tisztában voltam azzal, mik a pasim elvárásai: eleve olyan partnert keresett, aki domina, és többek között megdugja felcsatolhatóval. Jó az ilyen érdeklődést már az elején tisztázni, mert ha a szexuális igények nem egyeznek meg, annak előbb vagy utóbb úgyis megcsalás, szakítás lesz a vége."

A szakember véleménye is az, hogy ennek semmi köze a homoszexualitáshoz: "A meleg férfiaknál ez egy természetes dolog, mivel nincs hüvely, egyértelmű, hogy így közösülnek (Egyébként köztudott, hogy náluk a leggyakoribb az orális szex.). De ez a heteróknál is egy teljesen anatómiai dolog, a szexuális életnek egy normális részeként élhető meg. Sokszor előfordul az is, hogy ha a partner nem hajlandó közreműködni, akkor saját maguknak helyeznek fel a férfiak különböző tárgyakat" – reagált Dr. Rusz Edit.

Ha nincs partner, akkor egyedül is jó

Egy internetezőnek 14 évesen volt az első anális próbálkozása: "Akkor még egyedül, masztizás közben próbáltam ki, és eleinte nem is igazán tetszett az a furcsa feszítő érzés a záróizmoknál. Majd utánanéztem/kérdeztem ismerősöknél, neten, hogyan is kell jól csinálni, s miután kellőképpen el tudtam lazulni ott is, akkor már egész élvezetes volt. De csakis rengeteg síkosítóval, mert különben nagyon száraz az a terület (nyál sem elég), és akkor nagyon nem jó érzés. Jelenlegi párom nem igazán érdeklődik e terület után, ő a 'hagyományos' szex híve, ezért néha magamnak kell ott örömet szereznem. Próbáltam vele beszélni erről, de sajnos hajthatatlan e téren. Így még csak meg sem fordult a fejemben, hogy én neki csinálnám akárhogy is. Remélem idővel lesz valami fejlődés ezen a fronton, mert én nagyon kívánnám, még ha csak egy vibrivel csinálná, az is már hatalmas meg(és ki)elégedettséggel töltene el." A kommentelő hozzáfűzte, hogy wc-zés utáni (akár többszöri) alacsony beöntéssel majdhogynem teljesen tiszta lesz bent minden.

A nők is tudják élvezni

Ön csinált már ilyet?

  • 6350
    Nem, és nem is szeretném kipróbálni, undorító. (Férfi vagyok.)
  • 4085
    Igen, és nagyon élveztem. (Férfi vagyok.)
  • 3247
    Nem, de nagyon szertném kipróbálni. (Férfi vagyok.)
  • 1433
    Nem, és nem is szeretném kipróbálni, undorító. (Nő vagyok.)
  • 1299
    Nem, de nagyon szeretném kipróbálni. (Nő vagyok.)
  • 800
    Igen, izgatott a látvány/tudat. (Nő vagyok.)
  • 430
    Igen, de nem élveztem. (Férfi vagyok.)
  • 105
    Igen, de undorodtam közben. (Nő vagyok.)

Dr. Rusz Edit szerint nem jellemző, hogy egy nő, aki belemegy egy ilyen aktusba, esetleg kiábrándul a partneréből: "Ez a dolog egy olyan felfokozott intim szférát feltételez egy párnál, amikor olyan szintre jut az élvezeti igény, hogy abban a pillanatban ennek a kipróbálása és megélése is ott van a repertoárban" – mondta. "Belesodródnak egy izgalmasabb, extrémebb szexuális élménybe. Ez a szexuális kielégülési mód ritkábban történik meg persze, de mint extra élmény, nagyon kellemes. A nő részéről sem mindennapi dolog, hogy megélhet egy uralkodói pozíciót."

Érvelését alátámasztotta a Velvet egyik női olvasója is: "Évek óta vágyam, hogy egy szép testű, feszes, kerek fenekű pasival máshogy is eljátszadozzam” – mesélte a 31 éves Juli. „Bár kevesen engedik el magukat annyira, hogy szex közben akár egy ujjat is befogadjanak a popsiba, de akik nyitottak erre, többet is engednek. Mindig is érdekelt, milyen érzés lehet, amikor az embernek tizenakárhány centis nemi szerve van, hogy milyen érzés lehet azzal teljesen belehatolni valakibe. Nem mondom, hogy a másik oldal nem jó, csak azt, hogy hajt a kíváncsiság. Talán ez, és a pasik kiszolgáltatottsága izgat fel, ha arra gondolok, hogy szívesen magamra csatolnék egy dildót, és a pasi háta mögé kerülve, a testét csókolgatva, farkát izgatva beléhatolok. Egyszerűen felizgat, ha arra gondolok, milyen hangot adnak ki, és hogy valójában mekkorát is élveznek ilyenkor.”

A dologgal kapcsolatban ide kattintva részletes olvasói beszámolót is olvashatnak, amit kizárólag felnőtteknek ajánlunk!

Rovatok