Velvet Vakbarát Hírportál

Ezek igazi lányok, nem babák

2012. április 21., szombat 19:36

Testen kívüli utazást vagy sminkfortélyokat tanulna olyan lánytól, aki babának néz ki? Moszkvától a Fülöp-szigetekig számos fiatal lány lesz híres arról, hogy nem embernek tűnik, összegyűjtöttünk néhányat.

A babaarcú lányok nagyon szeretnek rátenni egy lapáttal, és babának is kinézni. Ezt nemcsak a közelmúltban ismertetett Dakota Rose példájából okulva mondhatjuk: társnői, főleg az orosz és keleti lányok szívesen tesznek úgy, mintha porcelánból, vagy animéből lennének. Esetleg a kettő együtt.

Venus Palermo

A 15 éves Venus Palermo a jól hangzó Venus Angelic néven tevékeny az interneten. A Londonban élő, alighanem ott is született lány a Youtube-on posztol szépségtippeket, feltehetőleg azoknak, akik szintén babául akarnak kinézni. Egy dologtól nehéz elvonatkoztatni: borzasztóan idegesítő a hangja, így bármit is mond, rövid idő után nehéz nézni. Még akkor is, ha tőle megtanulhatnánk, hogyan sminkeljünk kutyakölyöknek.

Valeria Lukjanova

Valeria Lukjanova egy hihetetlenül alaposan dokumentált fiatal odesszai nő, aki így elsőre eléggé őrültnek tűnik. Honlapján kifejti, jelen pillanatban bátran hívhatjuk az orosz internet leghíresebb leányzójának. Fiatal kora óta énekel és verseket ír, később zeneiskolába járt, aminek az lett a következménye, hogy dalokat is szerez. Több rajongója szerint az ideális női szépség megtestesítője (ezt megközelítőleg 11 ezer fotóval bizonyítja az orosz Facebookon), ám szerinte a belső harmónia nélkül lehetetlen a valódi szépség elérése. Neki speciel így megy. A barátnőinek is.

Egyébként évek óta foglalkozik ezotériával, szemináriumokat vezet, például testenkívüli utazásokkal kapcsolatban. "Ez a lelki fejlődés a legfontosabb számomra. Nincs semmi fontosabb annál, mint leásni a lényegig és megismerni a Végtelen [sic!] értelmét. Minden más az én értelmezésemben illúzió, ami csak eltereli a figyelmet a valóságról" – bölcselkedik a rommá műtött Lukjanova kisasszony. Videókat itt nézegethet róla, búcsúzóul pedig még egy gondolat tőle: "hiszem, hogy a dalaimon keresztül át tudom adni a hallgatóságnak azt a szeretetet, fényt és kedvességet, amit beleteszek minden egyes hangba, minden egyes szóba, amit éneklek. A zene segít nektek megtalálni azokat az új fényes energiákat, amelyekre annyira szükségünk van az új korszakban".

Lin Ke Tong

Lin Ke Tong 23 éves, kínai, és főállású modell. 172 centi magas, a Titanic a kedvenc filmje, és sokkal többet sajnos ennél többet nem tudunk kideríteni róla, mert minden, vele foglalkozó oldalon csak annyit írnak, hogy hű, de cuki. Ha érti a nyelvét, itt nézegethet egy róla szóló blogot: az sem lehetetlen, hogy ő maga írja. Magáról úgy nyilatkozott:
akaratos, kedves és csodásan ragyogó esztétikus Hercegnő ~ Kicsi Sárkány Lány.

Alodia Gosiengfiao

Alodia Gosiengfiao 2003 óta cosplayezik, vagyis öltözik be rendszeresen animék szereplőjének. A Fülöp-szigeteki lány Facebook oldala itt található, a DeviantArton itt nyüzsög, Twitterét pedig emitt követheti.

Wang Jiayun

Wang Jiayun, noha kínai középiskolás, a koreai interneten futott be: a 164 centi magas, 42 kilós lány tényleg nem tűnik élő embernek. Hong Kong Kowloon városrészében. Itt azt olvastuk róla, hogy szereti a fehér színt, meg azt is, hogy keményen fotosoppol. El is hisszük.

Anzselika Kepova

Anzselika Kepova nevét kevesen ismerik, fotóit azonban annál többen. A moszkvai modell mindig is úgy akart kinézni, mint Barbie, képei alapján ez elég jól össze is jött. Olyan életbölcsességeket oszt meg a világgal, mint hogy "amikor az emberbe (sic!) sárral dobálsz, emlékezz, hogy esetleg el se repül odáig. Hanem a kezeiden marad!", de van neki rajongói oldala is, ahol azt írják, "üdvözlünk Titeket a legcsodálatosabb lány csoportjában, csodálatos kalcedonkék szemekkel, nagyszerű aranyló loknikkal, mint a Barbie-baba, egy kislány angyali névvel, ami csak királynőkhöz és királylányokhoz méltó!!! Kérem szeretni és semmi esetre sem  bántani (najó, de csak legfeljebb nagyon kicsit) <3 ANZSELIKA <3". Kemény. Itt egy halom további képet nézhet meg róla.

Rovatok