Velvet Vakbarát Hírportál

Hajdú Péter újabb parkolása kiverte a biztosítékot

2010. április 9., péntek 12:05 | aznap frissítve

Hajdú Péter harmadik szabálytalan, mozgássérültek helyét elfoglaló parkolása után létrejött egy Facebook csoport, ahova azokat várják, akik behúznának egyet a műsorvezetőnek. Nem sokkal korábban alakult egy másik csoport is, amit azoknak hoztak létre, akik nem kérnek Hajdú Péterből, de van simán Utállak Hajdú Péter nevű csoport is. Nem beszélve a magányos kommentelőkről, akik mindennek elmondják a műsorvezetőt.

Hajdú Péter a napokban rövid időn belül harmadszor is olyan szerencsétlenül, de inkább bunkón parkolt, hogy terepjárójával sikerült mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre állnia . A harmadik esetnél nem teketóriázott, simán két helyet foglalt el a szerencsére jó egészségnek örvendő műsorvezető, amivel viszonylag logikusan kivívta az internet népharagját.

Cikkünk megjelenése után egy lelkes olvasónk létrehozta Facebookon az Úgy megütnélek Hajdú Péter, mert azt hiszed, neked mindent szabad! nevű csoportot, és a népi kezdeményezés egy nap alatt nagyjából 120 támogatót talált is magának. "Ezt a majmot pár hónap alatt már harmadszor kapták rajta hogy autójával mozgássérülteknek fenntartott helyen parkol,egy esetben szándékosan a vonalon féloldalasan két ilyen helyet elfoglalva....ezt az embert akarjuk a médiában? A tv-ben, újsában?" - teszik fel a költői kérdést a csoport leírásában.

A Tv2 egyébként nem akart nyilatkozni arról, hogy mit gondolnak Hajdú Péter parkolási szokásairól, ahogy Hajdú Péter sem kívánta kommentálni a történteket. Helyettük kommentáltak viszont az olvasóink. Voltak szalonképesek, voltak szalonképtelenek, romantikusak, mint Kotkodus, aki a Tv2 bojkottjára hívta fel az olvasókat. És persze sokan voltak azok is, akik fel szerették volna jelenteni Hajdú Pétert a szabálytalan parkolása miatt.

A véleményeket viszont talán Kütyüuniverzoom foglalta össze a legjobban hozzászólásában: "Aztakurvaaaaaaaaa. Ez kész ez a csóka! Mekkora paraszt".

A Hajdú Péternek behúzni vágyók gyülekezete előtt néhány nappal, a húsvéti eseménytelenségben, amikor a műsorvezetővel éppen nem történt semmi, hozták létre a Hajdú Péter nem kell nekünk nevű csoportot. Ennek is nagyjából 120 tagja van, és ez tűnik az legaktívabb csoportnak. A csoport üzenőfalán mindenféle hozzászólásokat olvashatunk, többek között a Palik László mondjon le csoportot is reklámozzák, ezzel is színesítve a magyarországi celebgyűlölési választékot.

És önnel mi a helyzet?

  • 12155
    Magányosan utálom
  • 6025
    Csatlakozom mindháromhoz
  • 543
    Már tag vagyok
  • 428
    Nekem semmi bajom vele
  • 373
    Nem tudom

Látszólag mindenféle aktuális esemény nélkül jött létre valószínűleg a tél folyamán szintén Facebookon az Utáljuk együtt Hajdú Pétert csoport, ami az egyik legédesebb közösségi tevékenység, a kirekesztés és közös utálat jelszavai alatt igyekszik összegyűjteni az embereket. Igaz, ennek a csoportnak, csak alig negyven tagja van jelenleg, de az utálat kitartást igényel, valószínűleg keményvonalas versenyzők alkotják a tagságot.

Fontos! Az autó rendszámát tartalmazó hozzászolásokat azonnal töröljük, ugyanis a szabályozás értelmében nem jelentethetjük meg a rendszámot. Köszi.

Rovatok