Kedden eszméletlenül találtak rá egy nevadai bordélyházban Lamar Odomra, az egykori NBA-sztárra és egyben Khloe Kardashian exférjére.

Odom azóta kómába esett, a hírek szerint valamiféle herbál viagrát fogyasztott, de ezek mellett valószínűleg kokaint is, és állítólag négy napot töltött el a bordélyház VIP-lakosztályán.

A kérdéses bordélyház, a Love Ranch Las Vegas mellett található létesítménye, aminek az a Dennis Hof a tulajdonosa, akinek egy másik legális bordélyáról, a Moonlite Bunny Ranchről az HBO több dokumentumfilmet is forgatott.

Hof elismerte, hogy a bordélyban rendszeresek az akár napokon át tartó viagra-partik, de azt hangsúlyozta, hogy ilyenkor a vendégek maguknak hoznak viagrát, a bordély csak a prostituáltakat és a helyszínt biztosítja. Tudomása szerint Odom a viagrán kívül némi konyakot fogyasztott, a kokainról nem tudott. Mondjuk nem is mondhatja azt, hogy hozzá járnak a vendégei kokainozni.

Ezt megerősítette a bordély egyik munkatársa is, aki a Redditnek adott interjút szerdán - írja a Daily Mail.

„Bármit is vett be Lamar, azt nagy valószínűséggel ő hozta magával, mert nem szoktunk a vendégeknek adni ilyen szereket. Ismerek olyanokat, akik fogyasztottak már ebből a szerből, és olyanról is tudok, hogy elájultak, leverte őket a víz, homályos lett a látásuk. Nagyon szigorú drogellenes szabályaink vannak, minden hónapban beépített emberekkel teszteljük a dolgozókat, akik drogokat kérnek, ajánlanak, de mindent nem lehet kiszűrni, mert a vendégeinket nem háborgathatjuk, nem tudjuk irányítani, hogy mit csinálnak magukban” - mondta a dolgozó.

A bordély jelen van Facebookon és Twitteren is, de ezeken a csatornákon leginkább csak a kuplerájban dolgozó prostikról vannak fotók, arról, hogy milyen az épület belülről, szinte semmi.

Most viszont megjelent néhány kép, így kiderült, hogy az a VIP-lakosztály, amit Odom bérelt magának, leginkább olyan mint egy közepesen menő hotel lakosztálya, esetleg egy jó állapotban lévő apartman.

Mindenki addig marad a bordélyban, ameddig szeretne, feltéve, ha folyamatosan fizet, fogyaszt. Akár heteket is el lehet például tölteni egy olyan VIP-lakosztályban, amit Odom is bérelt, de az a jellemzőbb, hogy a vendégek 2-5 napot maradnak.

Hogy ezért mennyit kell fizetni pontosan, azt nem tudni, mert a nevadai törvények értelmében tilos az árakat is reklámozni. Az biztos, hogy naponta több száz dollárt kell költeni ahhoz, hogy valaki a bordélyban maradhasson.