Korábban már írtunk arról, hogy milyen is az élet egy tisztán működő bordélyban. Az egyik hivatásos prosti mondta el:

  • több fiatal is megkeresi, hogy elvegye a szüzességüket; 
  • van olyan nap, hogy 7 kuncsaftot rendez le;
  • kevesebb nő jár hozzá, mint férfi;
  • és az egyik legfontosabb szabály, hogy saját és vendégei biztonsága érdekében nem szexel gumi nélkül,
  • de azt sem engedi, hogy ráélvezzenek.

Most, hogy ezeket tudjuk, már csak egy kérdés van.

Pontosan milyen szolgáltatások vannak egy ilyen helyen?

A világhírű Sheri's Ranch bordélyház szexmenüjéből minden kiderül.

A ház specialitása

  • A barátnő-élmény

Kell egy csaj, akivel elmehetsz ide-oda, kedves hozzád, és nem kell izgulni, hogy bejön-e a csajozós duma, mert fix dugás az este vége? Csak a Sheri's Ranchot kell hívni.

  • Nuru masszázs

Egy meztelen masszőr az egész testét használva masszírozza a kuncsaft meztelen testét egy rendkívül csúszós gél segítségével. A masszázs célja, hogy előhívja az eddig nem is ismert szexuális ingereket. Garantált az elélvezés.

  • Szexuális vágyálmok teljesítése

Szexelni egy dögös titkárnővel? Dugni egy fülledt öltözőben? Esetleg a jacuzziban? Sima ügy. Itt rengeteg berendezett szoba van, ahol a kuncsaftok kiélhetik a különböző perverziókat.

  • Vakációs szex

A Sheri's Ranch az egyik legfelkapottabb hely, amit a vendégek szexturizmus céljából látogatnak. Ebben az esetben nem történik semmi különös, csak párok jönnek-mennek, hogy lelazulhassanak, és jót dughassanak végre. Nem kell prostituáltat bérelniük, nem kell osztozkodniuk és párt cserélniük, csak ott lehetnek egymásnak, és felszabadultan szexelhetnek, ahogy feltehetőleg otthon nem tudnak.

Szex

A klasszikus megoldásokat hagyjuk. Igaz, hogy itt még a mezei koitusz esetében is azt ígérik, hogy ez lesz minden idők szexélménye annak, aki befizet egyre.

  • Lány a lánnyal

Ezt általában a női vendégek szokták kérni. Nem szállnak be, csak nézik, ahogy a bordélyház két szexmunkása kényezteti egymást.

  • Édeshármas

Sokak bakancslistás álma két nővel egyszerre dugni, de ha ebbe a bordélyházba megy az ember, akkor ezt le is lehet húzni a listáról. De nem érdemes kettőnél megállni. Akár 25 nővel is le lehet feküdni egyszerre.

Ugyanez van pároknak is, akikhez egy hivatásos kapcsolódik be, hogy kellő odaadással és figyelemmel kényeztesse mind a két partnert. Aztán ott a klasszikus orgia is. És végül, de nem utolsósorban

a pornósztár-élmény is megvásárolható.

Arról nem írnak, hogy ez mit is takar pontosan, csak annyit, hogy itt aztán igazi pornósnak érezheti magát az ember. De akkor ott van a szobában egy komplett stáb? Felveszik videóra és haza lehet vinni? Kicsit ködös, de azért jó, hogy ilyen is van.

Az orál szolgáltatásoknál is megvan a két klasszikus, van szopás és nyalás. Utóbbit lehet viszonozni, de nem kötelező. Viszont van még egy úgynevezett hideg-meleg orál is, ami annyival több a klasszikus szájjal kényeztetésnél, hogy itt hideg és meleg folyadékokat is használnak közben, ezzel is plusz élvezetet okozva a kedves vendégnek.

Három fajta erotikus masszázst is lehet választani. Az egyik a Happy Finish, aminek a végén kiverik a férfiaknak. Van a fordított masszázs, amikor a páciens azért fizet, hogy megmasszírozhassa a ház egyik fizetett örömlányát. És végül még a mellmasszázs is ott van a menün, ami pontosan annyit tud, amennyit a neve is takar: a mellükkel masszíroznak a lányok.

Aki fürdés közbeni szexuális élményre vágyik, az itt szintén megtalálhatja a neki megfelelőt. Lehet kérni zuhanyzós szexet, valamint kádas dugást is. Utóbbi esetben rendes kétszemélyes kádakat tessék elképzelni, ne azt a panelkompatibilis valamit, amibe egymaga is alig fér el az ember. Ezen felül még különböző fétis szexekre is be lehet fizetni. Lábszex, szadomazo, ilyenek.

Via: sherisranch.com