A címben olvasható kijelentés néhány lelkes UFO-vadásztól származik, akik egy rejtélyes objektumot ábrázoló NASA-fotóból jutottak messzemenő következtetésekre. Ebből itt:

Tyler Glockner, aki SecureTeam elnevezésű YouTube-csatornáján igyekszik megfejteni az univerzum rejtélyeit, úgy vélte, hogy a tankszerű szerkezet egy halom szétszórt fémdarab vagy gépalkatrész között figyelhető meg a Holdon. Ha meg nem, akkor sanszos, hogy ősi romok lehetnek körülötte.

„Könnyedén azonosítható egy furcsa sziklával is, de azt akarom, hogy vegyétek észre: mesterséges az eredete. Négyszög alakú formája van"

– bizonygatta az UFO-vadász.

Glockner szerint a fotón szereplő dolog pont úgy néz ki, mint egy madártávlatból megörökített földi tank. Még a lövegtorony is kivehető a tetején.

„Ha tényleg egy tank, akkor nyilvánvalóan ősinek kell lennie, ami az erózióra is magyarázatot ad.”

További bizonyíték gyanánt Glockner bemutatott néhány másik képet, amiken a talajba vájt barázdák láthatók, és mivel a helyszín nem a holdi missziók landolási zónáinak közelében leledzik, levonta a tanulságot, hogy idegen eredetű katonai járművek nyomainak kell lenniük.

Mielőtt azonban még a kicsi zöld lények inváziójára készülve elkezdene babkonzerveket felhalmozni, jobb ha tudja, hogy a tankos teória ugyanattól a YouTube-csatornától származik, ami nemrégiben a Déli-sarok egyik félreeső barlangjában meglapuló idegen űrhajóra hívta fel a figyelmet. A felfedezést ennek megfelelően érdemes erős fenntartásokkal kezelni.

Most már csak annyi maradt hátra, hogy ön is állást foglaljon a kérdésben:

Mit gondol a tankos elméletről?

  • 1169
    Ha űrhajójuk van, miért pont tankja ne lehetne az ufóknak?
  • 905
    Azt, hogy megbomlott egyesek elméje.
  • 361
    Ezt még meg kell emésztenem.

Via Daily Mirror