Szombat este-éjszaka volt Tel Avivban az idei Eurovíziós dalfesztivál döntője, amin sztárvendégként a szavazás alatti szünetben fellépett Madonna, előadva milliomodszorra az idén 30 éves Like a Prayer című számot, és először a Future című dalt megjelenés előtt álló új albumáról. A fellépésről készült a borítóképként használt fotó.

2010 óta nem fordult elő, ami idén: magyar fellépő nem volt a döntőben. Szavazni azért itthonról is lehetett, és magyar zsűri is volt, így az egyetlen magyar vonatkozása az estnek az volt, amikor a Petőfi rádióból és a Duna TV-ről ismert Forró Bence bejelentkezett a műsorba szűk fél perc erejéig.

Amint az az alábbi képernyőfotón látható, a magyar zsűri a cseh dalt tartotta az este legjobbjának.

A szakmai zsűrik szavazatai alapján Svédország nyert, de végül bejött a papírforma, a fogadóirodák márciusi jóslata idén is beteljesült, győzött Hollandia az alábbi számmal. Hollandia most nyert ötödször, de a legutóbbi győzelmük 1975-ben volt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Forró Bence fél perce volt az idei eurovíziós döntő egyetlen magyar vonatkozása

A magyar zsűrinek Csehország tetszett a legjobban, de amint azt előre lehetett sejteni, Hollandia nyert. Madonna félszemmel lépett fel.

10 · May 19, 2019 01:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments