Egykori kolléganői szerint VV Fanni nem játssza meg magát a villában, így viselkedett akkor is, amikor nem szegeződtek rá kamerák, írja a Bors.

Az ostobaságával még a villában is kiemelkedő martonvásári lányról egy dolgot biztosan el lehet mondani: őszintén magát adja, ő ugyanis tényleg ilyen.

A villalakó egy pesti pláza ruhaüzletében volt eladó, hajdani kolléganői szerint szó sincs arról, hogy taktikázna.

„Körülbelül másfél évet dolgoztunk vele" – mondta a lapnak az egyik, neve elhallgatását kérő volt munkatárs. – „Természetesen nézzük őt mindennap, ki nem hagynánk semmi pénzért, mert nagyon szórakoztató. Fanni sosem az eszéről volt híres, bennünket rendszeresen megnevettetett a történeteivel és a megnyilvánulásaival. Gátlástalanul kifecsegte szerelmi életének legintimebb részleteit is. Azt kell mondanom, ő tényleg ilyen. Az viszont furcsa, hogy ennyire rosszindulatú és olykor primitív."

„Ilyen nagyképű azért nem volt, de amikor megtudta, hogy kiválasztották, rögtön elszaladt vele a ló. Felmondott, és kérkedve közölte, hogy új életet kezd, és végre élni fog. Nem tagadom, fogjuk a fejünket egy-egy aranyköpése hallatán, mert ciki, ahogyan viselkedik" - tette hozzá az egykori kolléga.