Az egykori valóságshow-győztes édesanyja és nagymamája is felháborodottan próbálja tudatni az emberekkel, hogy BB Évi halálhíre, amit pár napja egy internetes portál közölt, és persze bejárta az egész világhálót, csak kamu.

„Nem igaz ez az egész. Borzasztó, mit meg nem engednek maguknak emberek" -  nyilatkozta dühösen BB Éva édesanyja a Borsnak, miután az álhír elterjedése után folyamatosan csörgött a telefonja. 

A pszichiátriáról nemrég végleg elbocsátott - de sajnos továbbra is beteg - lány nagymamája a Sonline szerkesztőségéhez fordult, ugyanezért.

„Szégyellje magát, aki feltette ezt a valótlanságot az egyik internetes közösségi oldalra, és azóta a hír már bejárta az egész országot. Éjjel-nappal hívogatnak telefonon, hogy igaz-e. Hát nem, és szégyellje magát, aki kitalálta! Ami valóban megtörtént, hogy Évit elbocsátották a kaposvári kórház pszichiátriai osztályáról. Nyolc éve vett egy kis faházat Kaposváron, a fiam és a családja segítette, de azóta szinte széthordták már az épületet a tolvajok. Ott van az unokám, de nincs jó állapotban, néha azt sem tudja, hogy mi történik körülötte. Azt szeretnénk, ha elhelyeznék egy intézetben, de senki sem segít rajtunk. Azt kérem, ha segíteni már nem tudnak az emberek, legalább ne zaklassanak a telefonhívásokkal!" – mondta a lapnak a 75 éves Párkányi Jánosné.