• A Bors tudta meg, hogy idén az RTL már nem Sebestyén Balázsra bízza a Celeb vagyok, ments ki innen! vezetését. A hírt a csatorna is megerősítette, ám az okokról nem beszéltek. A lap szerint a döntésnek ahhoz lehet köze, hogy a műsorvezető az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió1-nek is a munkatársa. „Az RTL Klub döntéshozói talán úgy ítélték meg, nem szerencsés, ha a sikerműsoruk felvéte­leinek szünetében Balázs és Jani a Rádió1-en, a konkurens csatornán is érdekelt cégcsoport szekerét tolná - olvasható a találgatás.
  • Eközben Hajdú Péter és Sarka Kata jól megérdemelt nyaralásukat töltik, természetesen külön-külön. A műsorvezető Cipruson, gyerekei társaságában heveri ki friss szakítását Eszterrel. A vakációról pedig így mesélt a Blikknek: „Most egy kicsit jó egyedül, itt vannak velem a gyerekek, az anyukám, és nagyon jól érezzük magunkat, igyekszünk minél többet pihenni, és próbálok minél több élményt belezsúfolni nekik ebbe az egy hétbe, sajnos csütörtökön megyünk haza”. Volt párja, Sarka Kata, azonban már hazajött amerikai luxusnyaralásából, amivel új szereleme lepte meg - írja a Story. Az üzletasszony szintén magával vitte a gyerekeit és szüleit is az egyhetes útra, ami a lap informátora szerint több mint tízmillió forintba is kerülhetett.
  • Stohl András pedig csupán 1, azaz egy (!) órát alszik éjjelente - írja a BorsÖtkor kelek, 6–10-ig rádiózom, fél 11-től 3-ig próbálom Alföldi Róbert rendezésében a Hegedűs a háztetőnt, és délután 4-től hajnali 4-ig forgatom a Válótársakat. Forgatási szünetben szoktam aludni” - mesélt hektikus életéről a színész, aki azt mondja, ez nem bohém életmód, hanem egyszerűen a munka tölti ki a napjait. Ilyen sűrű program mellett pedig vajon hogy van ideje az új barátnőjére? Ez sajnos nem derül ki a cikkből.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sebestyén Balázst kitette az RTL a celebműsorból - hírek hűsölés mellé

Eközben Sarka Kata és Hajdú Péter külön-külön nyaralnak, de Stohl András nem emiatt alszik csak egy órát éjjelente.

14 · Aug 17, 2017 07:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments