A hétvégén kiderült, hogy mi lehetett abban a bizonyos noteszben, amit VV, azaz Novozánszki Fanni gyilkossági ügyével kapcsolatban keresett a rendőrség. Abban vezette, hogy mikor, kivel találkozik, kuncsaftjai nevét és elérhetőségét, de gondolatait is lejegyezte a kis füzetben.

Egy bennfentes most a következőt mondta a Blikknek.

 Az eltűnése előtt Fanni beszélt valakivel telefonon, valamilyen buliról, partiról volt szó. Ez akkor nem is volt meglepő, bár Fanni nem nagyon jár bulizni. A rendőrök most újra felkeresték azt a személyt, aki hallotta a telefonbeszélgetést. Mindennek köze lehet ahhoz, hogy az előzetesben lévő férfi próbálja terelni a figyelmet magáról.

Újabb friss információ, hogy a rendőrök már Fanni egy belvárosi bankban elhelyezett széfének tartalmát is átvizsgálták, de azt nem tudni, hogy pontosan mit is kerestek.

Novozánszki Fannit november 20-tól kereste a rendőrség, mint eltűnt személyt. Voltak olyan feltételezések, hogy akarata ellnére egy német bordélyban lehet és prostitúcióra kényszerítik. Ugyan november 28-án arról adtunk hírt, hogy a Bors telefonon elérte a lányt. Őrizetbe is vettek egy férfit az egykori Való Világ-szereplő eltűnésének ügyében, majd december 5-én a Blikk hozta le a hírt, hogy Novozánszki Fanni már nem él.

Kiderült, hogy a BRFK emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz. A lány holttestét egy veszprémi erdőben is keresték, de egyelőre nincs információ arról, hogy megtalálták volna.