Mivel mi is előszeretettel osztjuk meg a celebek bejegyzéseit, ezért megnéztük a lyzR segítségével, hogy kik voltak azok a hírességek és mik voltak azok a posztok, amik megmozgatták a Facebookot.

A listába bekerült Kasza Tibi, Tibi atya, Hosszú Katinka, Rubint Réka, Sebestyén Balázs, Ördög Nóra, Kulcsár Edina, Liptai Claudia, Istenes Bence, Majka, Sarka Kata, Szabó Zsófi és így tovább. A következő eredmények születtek.

Talán nem nagy meglepetés, hogy Kasza Tibor vezeti a legtöbb interakciót generáló személyek/oldalak listáját. 2017.01.01-től egészen december 15-ig 8122 posztott tett ki a Facebookra, amik összesen 27 895 954 interakciót váltottak ki az emberekből. Tibi atya lett a második ezen a téren. A fiktív pap 540 ezerrel kevesebb lájkot és más egyebet tudott kifacsarni a netezőkből, mint az énekes-tévés műsorvezető. De! Tibi atya ezt a számot negyed annyi poszttal érte el, így, ha az átlagot nézzük, akkor a "Dicsrtessék."-kel operáló Facebook-oldal a lájkbajnok.

Alábbiakban meg lehet tekinteni a top 16 alakulását, hogy kik mennyit posztoltak és azok mennyi ember szívecskézett vagy hűházott be.

Mik voltak azok a posztok, amik leginkább megmozgatták a Facebookozókat? A vizsgált személyek esetében Hosszú Katinka a FINA világbajnokságon szerzett aranyérmet megosztó fotója és a hozzá fűzött"Köszönjük Magyarország! Thank You Hungary!" felirat lett az abszolút első helyezett. Ezt követte Tibi atyának az a posztja, amiben igyekeztek megmenteni az M1 részeg riporterének munkáját. Update1 egy bejegyzése lett a harmadik, mjad jött Kasza Tibor.

Köszönjük szépen a rengeteg jókívánságot ***

Közzétette: Kasza Tibor – 2017. április 16.

Az ötödik helyre Sebestyén Balázs csúszott be a következő képpel.

11 éve együtt és 8. házassági évforduló! ** **

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tudjuk, mit lájkolt idén nyáron...

...meg télen, ősszel és tavaszkor.

5 · Jan 01, 2018 02:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments