A Mokka mai adásának egyik témája Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatáról szólt. A Bors sportrovatának vezetője elmondta, hogy miként jöttek rá, hogy valami nem stimmel a házaspár magánéletében, majd Hevesi Kriszta pszichológusként fejtette ki a történtekkel kapcsolatos meglátásait.

Hevesi Kriszta onnan indította a gondolatmenetet, hogy az élsportolóknak tűrniük kell a monotonitást. Az eredményeket elnézve és az edzési gyakoriságának és intenzitásának ismeretében Hosszú Katinka jól bírta a hajnalitól estig tartó felkészüléseket. A pszichológus szerint a baj ott lehet, hogy ezt az időt és a szabadidejét is ugyanazzal az emberrel osztotta meg, akinek azonos az életritmusa, és így eltűnhetett az újdonság a kapcsolatukban.

Az sem elhanyagolható tényező Hevesi Kriszta szerint, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup a versenyek után egyszerre kerültek ugyanabba az érzelmi vákumba, amit a felfokozott versenyhangulat adta eufória utáni érzelmi kiüresedés okoz.

Végül kitért rá, hogy Hosszú Katinka vajon mennyire érzi a saját maga nőiességét ebben a fajta kapcsolatban.

A sportban nagyon sokszor láthatjuk, hogy a lányok nagyon tobzódnak abban, amikor végre mások lehetnek. Hogy mennyire élheti meg Katinka magát ebben a helyzetben nőnek, amikor fél napot úszósapkában és úszószemüvegben van? Mennyire élheti azt ő meg, hogy tényleg vonzó, csábító... És most nem is az a lényeg, hogy a férje annak látja-e, hanem, hogy (Katinka) érzi-e ezt a női szerepet ebben a fajta kapcsolatban.

- mondta Hevesi Kriszta.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Mokkában felmerült a kérdés, hogy Hosszú Katinka mennyire élheti meg a nőiséget

"Mennyire élhette meg Katinka magát ebben a helyzetben nőnek, amikor fél napot úszósapkában és úszószemüvegben van?" - kérdezte Hevesi Kriszta

31 · Jan 02, 2018 11:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments