Nem olyan nagy rejtély, de tény és való, hogy egyik modell esetében sem az életkor, a korkülönbség az, amit egy-egy cikkben ki szoktunk emelni. Szóval nincs annyira a köztudatban, hogy melyikük hányadán is áll az idő múlásával. Persze, amikor Palvin betöltötte a 24. életévét, akkor egy külön Palvin-napot szenteltünk ennek a jeles eseménynek, így azért vele képben lehet a drága olvasó. Mihalik kora pedig egy tavalyi esemény okán éghetett bele mindenki agyába, amikor a saját Sugarbird-kollekcióját piacra dobva többször is jelezte, hogy így 30 évesen már valami újat akart kipróbálni. Egy sima kivonással ki is jön a végeredmény, hogy 7 év van a két modell között.

De miért is érdekes ez? Pusztán azért, mert - a lenti fotó szerint - ez most tudatosult csak igazán Mihalik Enikőben, amikor egy róla szóló, "ledobta a textilt" szakkifejezést tartalmazó cikket olvasott.

Mondhatni egy generációs szakadék van, sőt, tátong a két barátnő között.

És ha még tesztelni akarja a tudását, akkor itt egy korábbi kvízünk, melyből megtippelheti, hogy a képeken látható Palvinok közül melyek az idősebb kori és melyek a fiatal kori Palvinok.