Az amfAR egy AIDS-kutatást támogató amerikai alapítvány, ami rendszeresen rendez jótékonysági divatgálákat. Cannes-ban is szokott lenni ilyen, tavaly is volt, az ideire ezen a héten csütörtökön került sor, és ezúttal ezt a bált választottuk a heti trend tárgyául. Erre a fő okunk az volt, hogy jelen volt Palvin Barbara is, ráadásul Lewis Hamilton szintén. A magyar modellt egy időben hírbe hozták a Forma1-es versenyzővel, de Hamilton ezúttal a közelébe se ment Palvinnak, legalábbis akkor nem, amikor arra járt egy fotós. Szóval ettől még elvileg simán lehet, hogy továbbra is jó haverok. Na de a párkapcsolati kombinálás helyett jobban járunk, ha az öltözékeket nézzük, a magyar modell két külön szettet is bemutatott.

Palvin Barbara a gálán

A magyar modell az eseményre egy fehér nadrágkosztümöt választott, ami eléggé úgy hangzik, mint amit egy irodista viselne a fontos kedd délelőtti értekezletre, de azért van pár csavar a dologban természetesen. Egyrészt ez egy csillogó-fényes, gyöngyházszínben ragyogó nadrágkosztüm, másrészt színben és stílusban csodásan passzoló ékszerek vannak hozzá, harmadrészt pedig blúz viszont nincs hozzá, csak dekoltázs.

Palvin Barbara a kifutón

Szokott lenni egy divatbemutató is az amfAR-gálán, ez idén is így volt, Palvin Barbara néhány kolléganője társaságában megmutatta, hogyan kell viselni egy állatmintás kabátot nagy, kiengedett hajjal és minimális aláöltözéssel. Aztán a divatbemutató után zajlott tovább a bulizás-gálázás, de a többiektől csak egy-egy szettet mutatunk, mert csak a legjobbakra koncentrálunk.

Adriana Lima

Folytassuk Adriana Limával, aki szintén csillogott-villogott, azonban ő egy testszínű-arany ruhában. Ez szintén köldökig volt dekoltálva, és elöl is elég bátran fel volt sliccelve. A különösebb fakszni nélkül hátranyalt hajjal, az egyszerű fazonnal, a relatíve diszkrét fülbevalóval és nyaklánc nélkül ez a szett kissé minimalista benyomást kelt, mintha semmi más funkciója nem lenne azon kívül, mint hogy kiemelje a 36 éves brazil modell fantasztikusan jó alakját.

Lais Ribeiro

Lais Ribeiro szintén egy modell, de róla jóval kevesebbet szoktunk hallani, mint Adriana Limáról, pedig ő is egy angyal a Victoria's Secret által összeválogatott modellháremben. Hát az biztos, hogy Ribeiro ezúttal egyet sem viselt szponzorcége különleges melltartói közül – persze őt is azért válogattuk be ebbe az összeállításba, mert valami elképesztően szexi ruhát választott. Amihez van persze egy bombajó alakja és egy diszkrét adag nemes elegancia is sugárzik a lényéből az enyhén lotyós ruha ellenére.

Winnie Harlow

Winnie Harlow-t azok figyelmébe ajánljuk, akik a szexin kívül egyéb vizuális izgalmakra (is) vágynak. A heti trendben nem szoktunk rajongani a fekete-fehér szettekért, és rossz pillanatainkban azon is tudunk nyavalyogni, hogy ennyi év elteltével most már kicsit unjuk a szimmetrikus mintás ruhákat. Na ehhez képest Winnie Harlow most egy nagy kedvencünk erről az eseményről, pedig fekete-fehér és szimmetrikus mintás ruhát visel, de közben egy annyira különleges fazonnal és olyan egyedi stílusban, aminek a láttán az ember könnyen félreteszi az előítéleteit.

Sara Sampaio

Ki tetszett a legjobban?

  • 734
    Sara Sampaio
  • 554
    Palvin Barbara a gálán
  • 447
    Lais Ribeiro
  • 424
    Adriana Lima
  • 420
    Palvin Barbara a kifutón
  • 56
    Winnie Harlow

Azt említettük, hogy Adriana Lima brazil, Lais Ribeiro szintén brazil, és úgy rémlett, hogy Sara Sampaio is brazil, de nem, mert portugál. Viszont megint a Victoria's Secret egyik angyalával van dolgunk, aki valamiért a bevonuláskor folyton az ágyékán pihentette az egyik kezét, miközben a másikkal a ruháját lebegtette, hogy minél több látszódjon csodás lábaiból.

Sara Sampaio egy mélykék összeállítást mutatott be ezen a rendezvényen, az aszimmetrius felsőrésszel és szintén aszimmetrikusan felsliccelt szoknyával úgy nézett ki, mint egy örvény az óceánban.

Ezen kívül smárolt is egyet a szerelmével a bevonulás közepette, amint azt ön nyomban megtekintheti, ha rákattint a fotóra. De ne csak a képre klikkejlen, voksoljon egyet a szavazógépben is, hogy kiderüljön, hogy az öt modell hat szettje közül melyik a közönségdíjas!