Ez régen Magyarországon is szokás volt, de talán mintha újabban kevésbé lenne jellemző, hogy csecsemők fülét kilyukasztják. Az mindenesetre biztos, hogy a People magazin szintén hírértékűnek találta a kis Stormi fülbevalóját az alábbi videó láttán, amint Kylie Jenner a Snapchaten osztott meg eredetileg.

Kylie Jenner maga 20 éves, Stormi pedig 5 hónapos, és mint tudjuk, nemcsak a piecingelést, a celebeskedést sem lehet elég korán kezdeni, Heidi Montag és Spencer Pratt tegnap már vörösszőnyeges buliba vitte 10 hónapos kisfiát. A Kardashian-klán egyik legfiatalabb tagja egyébként most felkerült a Forbes című, üzleti magazin címlapjára azzal, hogy 21 éves korára önerőből dollármilliárdossá válhat, ezzel megdöntve Mark Zuckerberg rekordját, aki 23 éves volt, mire a Facebookból összejött neki az első milliárd.

Mondjuk az ember elgondolkodik, hogy hogyan lehet a „self-made” kifejezést komolyan venni egy olyan nő esetében, akinek bizonyára remek az üzleti érzéke, de azért a legnagyobb jóindulattal sem lehet ráfogni, hogy a nulláról indult volna. Kylie Jenner úgy nőtt fel, hogy édesapja köztiszteletben álló sportolóceleb volt, és részben erre alapozott a frenetikus népszerűséget hozó Kardashian-realitysorozat, ami már több, mint 10 éve propagálja Kylie Jenner és szexvideókkal megtámogatott nővérei fantasztikus üzleti érzékét a tévénézőknek.

Szóval egy már milliomos celebcsaládba született nőt szerintünk nem feltétlenül érdemes összehasonlítani olyanokkal, akik valóban a nulláról tornázták fel magukat, dehát ezt a Forbes nálunk biztosan jobban tudja, úgyhogy ezúton is gratulálunk Kylie Jennernek a kemény munkával elért nagy sikerhez!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kylie Jenner 5 hónapos lányának már ki van lyukasztva a füle

A lyukasztáskedvelő kismama pedig 21 éves korára a Forbes szerint „önerőből” milliárdossá válik majd. Látják, kedves nézőink, megéri keményen dolgozni, Klyie Jennernek is bejött!

1 · Jul 12, 2018 02:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments