Már múltkor, a vb-döntő idején is gyanakodtunk, hogy vagy nagyoniszonyú közeli barátság vagy éppen romantikus kapcsolat alakult ki Palvin Barbara és az amerikai színész, Dylan Sprouse között. Mivel a modellnek nem szokása a magánéletét kiteregetni, várnunk kellett, amíg elénk dob egy apró információmorzsát, amelyen elindulhatunk. 

Nos, ennek most jött el az ideje, miután Palvin feltöltött egy képet az Instájára (a fenti fotón kattintson kettőt jobbra), amelyen július 24-én, a 25 éves színésszel pózol a Puzzle című film premier előtti vetítésén a New York-i Roxy Cinemában, majd később az Instasztorijában is feltűntek együtt. A fiatalember mosolya és a modell hergelő arckifejezése önmagában nem sokat jelent (bár a képeik az egész internetet ellepték annak reményében, hogy akkor ők most tényleg egy párt alkotnak), de az már valamit csak mutat, hogy Palvin udvarolt is egyet Sprouse-nak, akinek nemrégiben éppen jóképűsködni támadt kedve. 

Aztaaaa! Imádom ezt a „minden fekete stílust”! 

- írta az alábbi fotója alá, ami szerintünk (a sok közös program mellett) bőven ad okot a gyanakvásra. Ön mit gondol? A kép alatt megmondhatja. 

Ön szerint Palvin Barbara és Dylan Sprouse járnak?

  • 1093
    Tök mindegy. Ja, és ki az a Palvin Barbara?
  • 837
    Neeeee, Barbiiiii, azt hittem, engem választasz! :(((((((((((((((
  • 454
    Nagyon remélem, illenének egymáshoz, ugyanolyan a hajszínük.
  • 357
    Egyértelmű, hogy járnak!
  • 334
    Szerintem csak barátok.
  • 171
    Szerintem félre akarnak vezetni.