Bizonyos Ruth Reed New Jersey-ben él, és egyszer megfogadta, hogy ha rászorulót lát egy üzletben, akkor kisegíti, és kifizeti helyette a számlát. Hát most pont megint ezt szerette volna csinálni, amikor egy Wawa nevű kereskedelmi egységben előtte egy idősebb, csapzott hajú férfi kártyával próbált fizetni, de nem sikerült, készpénze meg nem volt  az illetőnek. A nyugdíjas tanárnő rögtön felajánlotta az illetőnek, hogy ne aggódjon, majd ő fizet helyette. Fizetett is.

Amint azt ön a címből már kitalálta, ez az illető Keith Urban milliomos countryénekes volt, aki mellesleg Nicole Kidman színésznő férje is. Nem igazán szorulnak rá más pénzére ők, valószínűleg van nekik bőven elég. Reed az alábbi videón számol be az esetről.

Keith Urban megkérdezte a nénit, hogy mi a neve, erre Reed bemutatkozott Ruthként, majd visszakérdezett, amire az énekes mondta, hogy ő pedig Keith. Erre a néni megjegyezte, hogy úgy is néz ki, mármint úgy, mint Keith Urban, amire a zenész beismerte, hogy tényleg ő az. Ezt azonban a néni először nem hitte el, megkérdezte, hogy igen, akkor miért egy másik nővel van itt Nicole Kidman helyett. Erre kiderült, hogy az illető nő Urban testvére volt, majd a testőrök láttán a néni tényleg elhitte, hogy a countrysztárral áll szemben, amire kért egy közös fotót, ez a fenti videó végén látható.

Ha önnek tetszett ez a sztori, olvassa el még egyszer, csak most még hosszabban, angolul, és önmagától elinduló videók között a CBS 3 oldalán!