Demi Lovatót érthető, hogy nem kötik jó emlékek ahhoz luxusvillához, ahol több mint egy hónapja majdnem életét vesztette túladagolás miatt. Az énekesnőre júliusban találtak rá a barátai a hollywoodi házában, ők riasztották az eszméletlen énekeshez a mentőket.

Az eset után Demi közel két hetet töltött kórházban, onnan pedig egyenesen a rehabra vezetett az útja, ahol teljes erejével a gyógyulásra koncentrál, és  ahonnan most már biztos, hogy nem akar a korábbi otthonába visszatérni.

Túl akar adni a házán. A gyógyulás útjára lépett, és szeretne leszámolni a múltjával. 

- nyilatkozta a People magazinnak az énekesnőhöz közel álló forrás.

Az ingatlant a Disney-sztár még 2016-ban vásárolta.

Ha valaki szeretne szert tenni a hegyek között fekvő luxusvillára, annak közel 9 és fél millió dollárt (nagyjából 2.5 milliárd forintot) kell kipengetnie.

Cserébe viszont kap négy háló- és hat fürdőszobát, kilátást a városra és a Csendes-Óceánra, és természetesen egy saját medencét is. A házról itt tud megtekinteni további képeket, ezen a fotón pedig Demi Lovato épp élvezte a panorámát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

* @fabletics #Demi4Fabletics

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

A gazdátlan házat nemrég egyébként egy betörő banda megpróbálta kirabolni, de az akciójukat sikerült időben meghiúsítania a rendőrségnek.  

Tavaly pedig egy földcsuszamlás veszélyeztette az énekesnő otthonát, amikor 20 tonnányi sár és törmelék a két szomszédos birtokra zúdult rá.

(People)