Justin Bieber felfedezője és egyben menedzsere, Scooter Braun, a héten egy rádióműsorban beszélt a munkájáról, ennek során pedig néhány meglepő és nyomasztó titkot is felfedett az énekes tavalyi évéről. Braun nagyon nyíltan beszélt arról, hogy múlt nyáron Bieber annyira mély ponton volt és olyan sok szert használt, hogy félő volt, hogy túladagolja magát és meghal.

Volt idő, mikor minden este azzal a félelemmel feküdtem le, hogy elveszítem. Ez abban az időben volt, mikor megmondtam neki, hogy nem dolgozhat

- kezdte Braun utalva ezzel a tavaly nyári időszakra, mikor Bieber megszakította a turnéját.

Ő turnézni akart, de én úgy gondoltam, ha engedem neki, aki meghal. (...) Azt akartam, hogy ne dolgozzon és koncentráljon arra, hogy jobban legyen. (...) Annyi szar volt a szervezetében, hogy azt hittem egyik este lefekszik aludni és nem ébred fel többé

- beszélt az énekes drogproblémáiról a menedzser, aki ezt után hozzátette, ő minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy Biebert talpra állítsa, ám egészen addig, míg maga a zenész nem döntötte el, hogy rendbe akar jönni, nem sok mindent tudott tenni érte.

Beibernek pedig úgy tűnik, tényleg sikerült kimásznia a gödörből, idén szinte csak olyan dolgokról tudunk beszámolni vele kapcsolatban, hogy mennyire jófej és milyen nagyon szerelmes a menyasszonyába, aki nem Selana Gomez, hanem Hailey Baldwin.

Forrás: Jezebel