Nyáron a Sziget fesztiválon fényképezték le Demcsák Zsuzsát egy férfival, azóta lehet sejteni, hogy az egykori műsorvezető, aki korábban az egyedüllét nehézségeiről beszélt, újra szerelmes. A 40 éves híresség most a Blikknek adott egy hosszabb interjút a párkapcsolatáról: egy olyan, külföldön dolgozó férfival él távkapcsolatban, akivel már hosszabb ideje ismerik egymást:

Olyan más volt az a „helló”, amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát.

Az illető férfi nem híres, annyit árul el róla Demcsák Zsuzsa, hogy Budapesttől néhány órányi autóútra lakik, ezért csak hétvégéken szoktak találkozni, és neki is van gyermeke egy korábbi kapcsolatból.

Az a lényeg, hogy végre úgy élünk, mint egy igazi család, ami mindig is nagyon hiányzott nekem. Szerencsére a gyerekeink is elfogadták és szeretik egymást.

– mondja Demcsák Zsuzsa.

És még pár információ, amitől sikeres lesz a hete:

  • Tóth Gabinak gerincsérve van, adja hírül a Blikk.
  • Ördög Nóra futott tíz kilométert, derül ki az Instagramjáról.
  • Ma van Palvin Barbara 25. születésnapja, ő legutoljára a barátjával közös fotót posztolt az Instagramra egy tengerpartról.
  • Bizonyos Ny. Kálmán egyszer szerepelt a Megasztárban, és bár az élő műsorokba nem jutott be, azóta Kökény Attila barátja. Az illető lövöldözésbe keveredett Józsefvárosban, egész pontosan a fia adott le lövéseket egy gázpisztollyal, tudtuk meg a Blikkből.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demcsák Zsuzsa új párkapcsolatáról beszélt

Távkapcsolatban él egy nem híres, külföldön dolgozó férfival, és a nehézségek ellenére nagyon boldog. Hírek kávé mellé!

4 · Oct 08, 2018 07:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments