2018 augusztusában Majka egy koncerten, illetve egy hosszabb Facebook-posztban is közölte, hogy barátját, Curtist kicsit elvitte a kábítószer. Azt mondta, hogy már nem tudja fedezni az életét, ami a hazugságokról és a drogról szól. Ezt követően az érintett másik fél is megszólalt, hogy ő már nem tartja barátjának Majkát, mert egy barát nem hagyja szarban a másikat. Majd jöttek olyan pozitív hírek, hogy a TV2 leszerződött Curtisszel, amit aztán az árnyalt, hogy a próbák elmulasztása miatt akár súlyos kötbért is fizethet. Fellépéseivel kapcsolatban is voltak ügyek: megkapta a pénzt, de a koncert előtt elment. Igaz, közben olyan is volt, hogy pénzt adományozott egy kórháznak.

Curtis január 7-én jelentette be, hogy tényleg drogproblémái vannak, ezért bevonul a rehabra. Majka és Tatár Csilla is bátorító üzenetet küldtek számára, ahogy Till Attila és Puskás Peti is. Curtis menyasszonya csak annyit mondott a Blikknek, hogy: nem ájulok el attól, hogy bement. Majd ha kijön és tartósan jól lesz, akkor tudok igazán örülni”.

Az elmúlt időszakot ismerve úgy néz ki, hogy a szponzorok nem határolódnak el a rappertől. A Blikknek azt mondta Juhász Ferenc, a Frank Shepherd luxusékszermárka tulajdonosa, hogy összeült a marketingesekkel, megbeszélték, hogy a hírek milyen hatással  lehetnek a márkára, majd úgy döntött, hogy nem szakítja meg az együttműködést.

Azt gondolom, az ilyen balhés ügyek beleférnek egy rapper életébe, de nagyon örülök, hogy a gyógyulás útjára lépett.

 - mondta Juhász Ferenc.

ÉS ez csak egy márka, de Curtis közösségi oldalaira több hirdetés is kikerült, míg ő rehabon van. Sőt, a régi szponzorok mellé még újak is jöttek, írja a Blikk.

És most valami teljesen más

Oszter Sándort befolyással és üzérkedéssel vádolták, ami ügyben 2018 júniusában felmentették. Azt a színész, illetve az Osztert védő ügyvéd is tudta, hogy másodfokon folytatódik az eljárás, de az csak mostanában derült ki, hogy Debrecenbe kell majd bíróságra járniuk. Úgy volt, hogy marad a Fővárosi Ítélőtáblánál az ügy, de elfogultság miatt a Kúria áthelyezte a tárgyalást. De legalább a kazán már működik. (Blikk)