Mióta elstartolt a Nyerő Páros hatodik évada az RTL Klubon, nem kímélik a rosszindulatú kommentelők Muri Enikő szerelmét, Tóth Szabolcsot.

A Sugarloaf zenekar alapítótagját a legapróbb dolgok miatt is bántják a sztárpárshow kritizáló kedvű nézői – ezt elégelte meg Muri, aki egy Instagram-bejegyzésben kelt párja védelmére.

„Elindult a Nyerő Páros, és döbbenten olvasom azt, amit a »marha erős fotelhuszárok« írogatnak. Nem rólam, hanem a páromról, Szabiról. Nem kezdek bele abba, hogy Ő milyen ember, mert nekem tökéletes! Minden hibájával együtt szeretem Őt. És Ő is szeret engem ugyanígy.

De az a fajta bántás, gyalázás, rugdosás és rosszindulat, ami dől ezekből az emberekből arra sarkalt, hogy kiálljak Szabiért. Kiálljak értünk. Mert van egy határ, és azt hiszem ez bőven túl lett lépve.

Ti, kedves »huszárok«, tényleg nem látjátok a fától az erdőt? Nem látjátok azt, hogy hol van az elég? Boldoggá tesz, ha bánthatsz? Ha igen, azt nagyon sajnálom. Ez engem rettentően elszomorít. Én még mindig hiszek az emberi jóságban, és tudom, hogy bennetek, kedves »huszárok« ez valahol meg is van, csak nem hagyjátok kitörni! Biztos ciki vagy nem tudom...” – írta az énekesnő, aki bejegyzésében pontokba szedte, mit vár a műsor azon nézőitől, akik rosszindulatú megjegyzéseket tesznek.

„Egy pár pontban összeszedtem, hogy mit kérek a továbbiakban, és hogy min lenne érdemes elgondolkodnotok.

  1. Párkapcsolati tanácsokat nem kérek, köszönöm.
  2. Olvasom, hogy sok embernek az a baja, ha valaki eszik. Miért, Te nem eszel?
  3. Azért bántani valakit (body shaming!!!!), ahogy kinéz, az szerinted vicces?
  4. Ha valaki azon picsog, hogy neki fárasztó a másikat végighallgatni, az szerinted normális? Szerintem intelligencia kérdése..
  5. Szerinted az rendben van, hogy olyanért bántasz valakit, mert olyan amilyen?
  6. Te sosem fogsz már elfogadni senkit sem, ugye?
  7. Egy »velős«, bántó komment után Te bele tudsz nézni a tükörbe?

Akinek nem inge, természetesen nem veszi magára!” – zárta mondandóját Muri Enikő, aki három éve alkot egy párt Tóth-tal.

(Borítókép: Muri Enikő és párja, Tóth Szabi. Fotó: Sárosi Zoltán/RTL Klub)