Egymáshoz sem ér Robbie Williams és neje. A 43 éves Ayda Field szerint a szexnek főként a gyermeknevelés és az énekes kibírhatatlan alvási szokásai szabnak gátat.

Ayda Field török-amerikai modell és színésznő nemrég vendége volt a Postcards from the Edge című podcastnak, ahol őszintén vallott férjével, a 48 esztendős Robbie Williamsszel közös életéről. Mint azt elárult: idejét sem tudja már annak, mikor bújt utoljára össze az énekessel, akitől 2010-ben köttetett házassága óta négy gyermeke is született. Közülük a legfiatalabb a jelenleg kétéves Beau.

„Régen romantikusak voltak az estéink és nem csak fizikálisan volt szükség az együttlétünkre, természetes volt, hogy közös ágyban alszunk.

A négy gyerek megszületése óta azonban a szexuális életünk halott. Már tényleg csak alszunk a franciaágyban.

A helyére egy pingpongasztalt is felállíthatnék, annak több értelme lenne, biztosan gyakrabban használnánk” – idézte Field szavait aBlikk. A modell azon is elgondolkodott, hogy másik szobába költözik, ugyanis aludni sem képes férje „borzalmas” horkolása miatt.

„Ez nem fordult vele elő az első éveinkben. Lökdösöm a lábammal, mert nem tudok aludni tőle. Akkor abbahagyja egy időre. Úgy alszik, mint egy medve, még a földrengés sem ébreszti fel, pedig Los Angelesben gyakran előfordul. Az alvás a legfontosabb négy gyerek mellett, már kínoz a hiánya. A barátnőim azt mondják, aludjak másik szobában, és el is gondolkodtam rajta. Az tart vissza, hogy akkor már csak lakótársak lennénk. És sosem támadna fel a szexuális életünk. Egy hajszálon függ az elhatározás, de még kitartok.”

(Borítókép: Robbie Williams és Ayda Field. Fotó: Getty Images)