Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.

Mihalik Enikő egy megrázó történetet osztott meg a közösségi oldalán. Az Egyesült Államokban élő magyar modellt a metrón érte atrocitás: egy vadidegen ember a külseje miatt illette bántó jellegű szavakkal.

Ma reggel metróra szálltam, és egy olyan emberrel kerültem összetűzésbe, aki nyilvánvalóan nincs rendben mentálisan. Leült velem szemben, aztán felállt, nagyon közel lépett hozzám, és szó szerint azt mondta: »Túlságosan sovány vagy. Nem is vagy nő! Úgy nézel ki, mint egy kib*szott bot. Enned kell valamit«. Ez nincs rendjén. Nincs rendjén, hogy az egészségügyi ellátó rendszer kudarcot vall, az emberek nem jutnak segítséghez. A mentális egészség legalább olyan fontos, mint a fizikai jólét

– írta a modell, akinek több követője is a védelmére kelt.

Vasárnap este az RTL II-n elstartolt a ValóVilág 11. évada, amelynek Nádai Anikó az egyik műsorvezetője. A tévés, aki annak idején maga is a valóságshow által tett szert hírnévre, egy kulisszák mögött készült fotót osztott meg a közösségi oldalán. Az RTL+-on egyébként éjjel-nappal lehet majd követni a villalakók életét.

Egy szép szerelmi vallomással is felér az a videó, amellyel Jennifer Lopez jelentkezett az Instagram-oldalán. A színész-énekesnő a férjéhez, Ben Affleckhez bújik a felvételen, miközben az alábbiakat mondja a videó alá vágott gyermeki hang:

Apu, megcsináltam. Megtaláltam azt az embert, aki a legboldogabbá tesz engem az életben.

A videót több mint másfél millióan kedvelték, számos kommentelő sok boldogságot kívánt a szerelmeseknek.

Megyeri Csilla egy lapozható, „időutazós” posztot tett közzé: gyerekkori fotókat mutatott magáról a követőinek.

8 hónapos, 2,5 éves – 7 éves – 14 éves – 18 éves Csilla”

– fűzte a felvételekhez.

Kocsis Korinna számára is emlékezetes volt a hétvége: első kisfiának tartottak keresztelőt.

A kisfiamat is a keresztapám keresztelte, ahogy annak idején engem is 

– árulta el az egykori szépségkirálynő.

Horváth Gréta megindító okokból csináltatott magának új tetoválást. Karján az általa megálmodott és felújított #akiskékház látható.

„Ez az év szó szerint tartogatott meglepetéseket, mélységeket, magasságokat dögivel. Sokat változtam, sokat változtattam az életemen, tudatosan és átgondoltan. Rengeteg dolog van bennem, amit szívesen kiírnék magamból. Sajnos, vagy nem sajnos megtanultam hol a határ! Vannak gondolatok bennem, de semmi nem fontosabb mint a lelki és mentális egészségem, ezért nem szívesen adom ki lelkem ezen részét »idegen« kezekbe. Nem a normális, kedves, érdeklődő követőkre gondolok most.

Nem lenne elég karakter leírni azt, amiben változtam. A változás jó és szükséges, főleg mert jövőre 33 éves leszek. Azt hiszem 2x annyit éltem meg a 20-as éveimtől napjainkig, mint az »átlag«. Ebben a mondatban nincs semmi negatív. Tapasztalatot gyűjtöttem, hol elesetem, hol hihetetlen mélységből álltam fel.

Voltam nagyon szomorú, magányos, szorongó. Voltam vak, megvezethető, szótlanul szomorú. Voltam elkeseredett. Mindig igyekeztem a lehető legokosabban, leghamarabb rendbe tenni magam. Egy életem van, kevés az idő, és szeretném azzal és azokkal tölteni, amik boldoggá tesznek. Az év vége felé közeledve megváltozott minden. Az év elejéhez képest a dolgok 1000 fokos fordulatot vettek. Hihetetlen tavaszom és nyaram volt. Az ősz meg egyenesen belépő volt abba a mély és őszinte, »egyszerűen« boldog létbe, ahová mindig is tartozni akartam. Szeretném ezzel neked azt üzenni, hogy vannak időszakok amikor azt érzed »kiszállsz, ennyi volt, nem bírom tovább«. Ilyenkor kell nagy levegőt venni, megrázni magad, mert a gödör alján vagy, innen már csak felfelé vezet az út. Ebben az időszakban ami előttünk van, sokkal érzékenyebbek az emberek. Nem tudod kivel, mikor mi történt. Kérlek ne ítélkezz, ne bánts másokat” – üzente követőinek az influenszer.

Rácz-Gyuricza Dóra arról számolt be követőinek, hogy életében először járt focimeccsen. Férjéhez, Rácz Jenő séfhez csatlakozott. Mint ismert, a férfi A-válogatottunk idei utolsó meccsén a görögök elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Puskás Arénában vasárnap.

A családjával jelenleg is Balin tartózkodó Horváth Éva lehengerlő fotót mutatott magáról. 

Milyen menő lett volna, ha ezt a testtartást 25 évesen megcsinálom. Jelenleg ez már csak egy halpóz bénán kivitelezve”

– írta a kétgyermekes modell-műsorvezető.

Som-Balogh Edina a véradásra buzdította követőit.

„Sokan félnek a véradástól, de higgyétek el, egy kicsit sem rossz vagy kellemetlen. Mindenki, aki ott van hálás azért, hogy jöttél. Kedvesek, és egy pillanatra sem érzed magad egyedül, vagy elveszve. A vér 7-8 perc alatt lefolyik, és közben beszélgetsz a nővérrel, aki végig figyelmes és kedves. Ha nem szeretnél egyedül menni, vidd el egy barátodat magaddal. Csak menj! Jó érzés jót tenni, segíteni. Anyukám életét egyszer vérátömlesztés mentette meg, ezt követően kaptunk még időt, amit együtt tölthettünk, ezért mindig elmondhatatlanul hálás leszek” – árulta el a színésznő.

A ValóVilág 9. szériájának győztese, VV Zsuzsu egy igazi örömhírről számolt be az Instagram-oldalán. A valóságshow történetének első női győztese egy rövid posztban tudatta, hogy szerelme eljegyezte. A gyűrűt is megmutatta, amelyről fotót akkor láthat, ha ide kattint.

(Borítókép: Mihalik Enikő, Jennifer Lopez. Fotó: Bodnár Patrícia/Index, John Sciulli/Getty Images)