A 35 éves, amerikai Ashley Olsen (nem a gyerekszínészből lett divattervező!) meztelen holttestét január 9-én találták meg  a lakásában, mint kiderült: véletlenül ölték meg

Egy afrikai férfi gyilkolta meg, akivel együtt buliztak egy klubban, mielőtt megölte.

A rendőrök a drogügyei miatt már ismerték a gyanúsított férfit. A Daily Mail információi szerint csütörtökön látták a nőt az otthonához közeli Montecarla szórakozóhelyen, ahol a vendégek gyakran fogyasztottak kokaint – a klubot többször bezárták már ilyesmi miatt, rövidebb időszakokra. A beszámolók alapján folyik ott minden, nem egy visszafogott hely. Olsen egyrészt szeretett bulizni, néha drogozott, másrészt a lakásától 200 méterre volt a klub, szóval sokszor megfordult a környékén.

A férfi már megtette a vallomását. Ebből kiderült, hogy a lány lakásán szexeltek, majd hevesen vitatkozni és verekedni kezdtek. De a férfi ügyvédje hozzátette, hogy ügyfelének

nem állt szándékában megölni a lányt.

Ashley a közösülés után arra kérte a férfit, hogy távozzon, majd az ajtóhoz lökte. Erre válaszul nyakon vágta és a földre lökte. Ezt követően a gyilkos még az ágyba segítette, majd elment.

A lány még élt, amikor a férfi elhagyta a lakást.

A boncolás során kiderült:

  • Ashley Olsent fojtogatták;
  • a koponyája két helyen is betört.

Olsennek, noha ez a fentieknek ellentmondani látszik, komoly párkapcsolata volt: egy olasz művésszel, Frederico Fiorentinivel járt, ő talált rá a holttestre. A gyilkosság előtt pár nappal összevesztek, de Fiorentininek gyanús lett, hogy a barátnője nem reagál az üzeneteire, a telefonja nem csöng ki. Elment Olsen lakásához, és a ház gondnokával kinyittatta az ajtót, ekkor látta meg az ágyban fekvő mozdulatlan barátnőjét.

Megpróbálta újraéleszteni – nem tudhatta, hogy a nő már két napja halott.

Őt is kihallgatták, de végül nem merült fel gyanú vele szemben – korábban is csak azért került szóba, mert a lakás ajtaját nem feszegették, Olsen maga engedhette be a gyilkosát. Illetve Fiorentini elmozdította a testet.