A Fenyő-gyilkosság miatt megvádolt Gyárfás Tamás ügyére hivatkozik a Novozánszki VV Fanni elrablásával és meggyilkolásával gyanúsított B. László, és egykori ügyvédje, Brodman Péter.

Nehezményezik, hogy míg a volt úszószövetségi elnök annak, akkor és azt nyilatkozik, akinek, amikor és amit akar, addig a médiaszereplés jogát B. Lászlótól abszolút megvonják. A férfi márpedig iszonyúan szeretne nyilatkozni az újságoknak és a tévéknek, erre több sajtóorgánum fel is kérte már őt. 

Na­gyon szeretne interjút adni, és kiállni az igazáért, vállalva az elkövetett bűnét is, de ezt nem teszik neki lehetővé. Hiába minden kérelem, fellebbezés, elutasítják a nyilatkozattételt

- nyilatkozta a Borsnak Brodman Péter.

Gy. Tamás, B. Lászlóhoz hasonlóan, egy gyilkossági ügy – mint ismert, a Fenyő-gyilkosság – gyanúsítottja. B. Lászlóval ellentétben a volt úszószövetségi elnök viszont lépten-nyomon nyilatkozhat. Hát hol vannak itt az egyenlő jogok?

A választ egyébként az ügyészség megadta, azt mondták, ha engednék nyilatkozgatni a férfit, az veszélyeztetné a büntetőeljárás sikerességét.