Bár Katival, Fanni édesanyjával mostanában nem beszéltem, szerintem az egész család nevében mondhatom, hogy mi nem hisszük, hogy az előzetes letartóztatásban ülő B. László a gyilkos. Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét

- nyilatkozta a Borsnak  Novozánszki Fanni unokatestvére. A család, amelynek tagjai kezdenek beletörődni abba, hogy a lány már nem él, még mindig szeretné tisztességes körülmények között eltemetni őt. Bíznak benne, hogy a holttest hamarosan előkerül. 

Mivel B. László annak idején azt vallotta, hogy az albérlettől nyolcszáz méterre, két, számára ismeretlen férfinak adta át az ájult lányt, ezért a rokonok feltételezik, hogy a valódi gyilkosok már ott, az építkezésen megszabadulhattak a holttestől. 

Jó lenne, ha valahogy átvizsgálnák azt a területet is, úgy tudom, vannak erre korszerű eszközök, amelyek kimutatják, ha van ott holttest. Szeretnénk végre tisztességesen eltemetni és búcsút venni tőle, ha lenne egy hely, ahol meglátogathatnánk őt 

- tette hozzá az unokatestvér. 

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el, és már rengeteg pénzt és erőforrást (FBI) bevetve keresték, a lány holtteste még mindig nem került elő. B. Lászlót gyanúsítottként előzetes letartóztatásban tartják.