A rendőrség úgy véli, a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László a lány holttestével a csomagtartójában és egy vadidegen férfival utazott együtt a gyilkosság estéjén. A Blikk megtalálta ezt a férfit, aki azt nyilatkozta, hogy fogalma sem volt akkor, mi zajlik körülötte. 

Egy közösségi oldalon hirdette meg a sofőr az utat, Budapestről ment Siófokra. A XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szálltam be az autójába. Csak egy hátizsák volt nálam, az végig a lábamnál volt az ülésnél. A sofőr fel sem ajánlotta, hogy tegyük be a csomagtartóba

- nyilatkozta a lapnak a férfi, majd hozzátette, hogy semmi gyanús nem történt az út alatt, sőt, kifejezetten jót beszélgettek, mindenféle témát érintettek. A férfit a rendőrök kihallgatták, de nem nagyon tudott nekik segíteni. 

Utólag nagyon fura belegondolni, hogy ott lehetett egy lány holtteste a kocsiban. Ha tudtam volna, természetesen nem szállok be, és nyilván tettem volna valamit

- tette hozzá. 

B. Lászlót elmeorvosi vizsgálatnak vetették alá a múlthéten, amelynek eredményei igen fontosak lehetnek abból a szempontból, hogy a férfi nyolc hónapja tartó előzetes letartóztatása augusztusban lejár.

Nagybátyja és egykori védője, Brodmann Péter szerint a férfi beszámítható. Ha mégsem lenne az, a börtön helyett akár kényszergyógykezelésre is küldhetnék. 

Akit lehetett, kihallgattak, Lászlót már ötször is, és be is ismerte, amit elkövetett, több meg úgysem fog, mert mást nem tett

- nyilatkozta a lapnak az ügyvéd.

Novozánszki Fanni  2017 novemberében tűnt el , és már rengeteg pénzt és erőforrást (FBI) bevetve keresték,  a lány holtteste még mindig nem került elő. B. Lászlót gyanúsítottként előzetes letartóztatásban tartják.