Úgy néz ki, hogy a Való Világ egykori szereplőjének eltűnésének egy éves évfordulójáig előzetes letartóztatásban lesz B. László, akit a lány meggyilkolásával vádolnak.

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség több mint háromnegyed éve nyomoz a lány ügyében. Több elmélet is volt már, hogy a gyilkos miként és hol szabadulhatott meg a holttesttől, de az a mai napig nem került elő. Novozánszki Fanni édesanyját kikészíti az egész ügy.

A bíróság most novemberig meghosszabbította B. László előzetes letartóztatását. Ezt azzal indokolták, hogy  a gyanúsítottal szemben fennáll a szökés és az elrejtőzés veszélye. Ezt pedig abból következtették ki, hogy

a férfi két nappal a novemberi bűncselekmény elkövetése után telefonon rákeresett arra, hogy melyik országgal nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak. Ezt követően szabad szobát nézett Belize-be, egy fő részére.

B. László volt ügyvédje (a gyanúsított nagybátyja) erre annyit mondott, hogy "Laci látott egy híradást a televízióban, ahol talán pont Bróker Marcsika kapcsán Belize-ről beszéltek. Mint a világ dolgai iránt érdeklődő, tájékozódni kívánó ember megnézte, mit érdemes tudni erről a helyről. Ennyi az indok, nem kell mögé többet látni."

(Blikk)