Majdnem egy éve, hogy keresik Novozánszki Fanni holttestét, és az ügyben előzetes letartóztatásba került B. László, akinek a kocsijában vérnyomokat találtak, és biztonsági kamera is rögzítette, hogy a férfi a kocsijába teszi a VV Fanni néven híressé vált realitysztár testét. A gyanúsított ügyvédje, dr. Brodmann Péter a következőt nyilatkozta az ügyben:

László elmondta a rendőröknek, egy ismerősük azt kérte tőle, hogy Fannit vigye el és adja át olyanoknak, akik segíteni tudnak rajta, mert a lány rosszul van. László erre mentőt akart hívni, mire az ismerős lebeszélte, mondván, ha a rosszullét miatt kórházba kerül, nyomozás indul, és kiderülhet, hogy a bevett drogot tőle kapta Fanni.

A Borsnál többet is olvashat erről, mindenesetre a lényeg az, hogy B. László azt mondja, csak segíteni akart, és eszméletlenül, de még élve adta át a lányt valakinek, akit felismerne, ha bemutatnák neki. A nyilatkozat arra nem ad magyarázatot, hogy hogyan került ennyi vér az autóba, illetve hogy minek volt kötél a gépjárműben, ha csak egy kábítószer hatása alatt álló lánynak próbáltak segíteni.