A brit Adam Vickers pár héttel ezelőtt boldogan készülődött az esküvőjére, aztán beütött a ménkű.

Párjával a kapcsolata klasszikus love storynak indult: megismerkedtek a középiskolában, majd egy kubai nyaraláson megtörtént a lánykérés is. Amíg a furcsa események közbe nem szóltak, minden a leghétköznapibb módon történt.  

A szervezés javában folyt, már kifizették az előleget a helyszínért, a meghívókért, illetve a DJ-nek is adtak némi pénzt, hogy biztos  elvállalja a lagzit.

Aztán 6 héttel az esküvő előtt a menyasszonya bejelentette, hogy hiába a 10 éves kapcsolat és az eljegyzés, ő igazság szerint nem szeretne férjhez menni, sőt összejött a kolléganőjével és vele fog élni ezután.  

Mindezt úgy, hogy blokkolta a fiút a facebookon, majd megírta a tömör és lényegre törő  üzenetet arról, hogy szakítani szeretne (illetve fog), hogy a továbbiakban leszbikusként élhesse az életét. Az eset bármennyire is furcsa, nem példa nélküli,  az  Orange Is the New Black című sorozat írónője munka közben eszmélt rá, hogy valójában a nőket szereti és a felismerés után, elhagyta a férjét. 

A pórul járt ex-vőlegény depresszióba esett az események hatására, valamit kisebb anyagi csődbe is került, ugyanis a 25 ezer fontról (9 millió forint) szóló esküvői számlákat a történtek ellenére ki kellett fizetnie.  

via Metro