A furcsa történetet a Twitteren osztotta meg egy Misha nevű férfi, aki az oldalán a 21. századi randizás viszontagságairól számolt be, és hogy milyen könnyű áldozatul esni egy online átverésnek, főleg, ha az egy Instagram-modellnek van csomagolva. 

Vegyük elő a popcornt, és tanuljunk a pórul járt férfi esetéből! 

Misha a Tinderen ismerkedett össze egy Natasha Aponte nevezetű, “kifejezetten vonzó fiatal nővel”, aki állítólag modell és színésznő is egyben. Az ígéretesnek tűnő leányzó egy óra csetelés és egy telefonszámcsere után - a sok munkára hivatkozva - eltűnt, de megígérte, hogy még jelentkezni fog a “cuki fiúnál”. 

A férfi joggal hitte, hogy hoppon maradt, egészen addig, amíg egyszer csak újra felbukkant a kiszemelt csaj, aki ráadásul elhívta randizni a fiút New Yorkba, a Union Square-re, ahol állítólag az egyik barátja fog játszani a Dj-pult mögött. 

Megihatnánk egy italt, és meglátjuk, mi lesz

– állt a félreérthetetlen üzenetben. 

Valljuk be, eddig a sztori túl szép, hogy igaz legyen.

A férfi viszont elment a megbeszélt helyre, ahol nem kis meglepetésre, körülbelül másik 150-200 férfi is várakozott a színpad előtt, természetesen ugyanarra a lányra. Ekkor kezdett szép lassan leesni a férfiaknak, hogy a nő átejtette őket. 

Ekkora tömeg gyűlt össze:

Ezután a nő két napszemüveges biztonsági őr társaságában tűnt fel, felállt a színpadra, ahol bejelentette, hogy bizony itt mindenkit a Tinderen ismert meg, sőt, most még Éhezők viadala-szerűen versenyezniük is kell egymással, ha randizni szeretnének vele. 

Volt, akinek több se kellett, inkább odébbállt, így tett Misha is, viszont szép számmal maradt még így is jókora versenyszellemmel megáldott férfi a téren, akik vállalták a kihívást és a játékot.

És ekkor jöttek a feltételek...

Natashanál döntő szempont volt a magasság, de nem csak az alacsony pasikat, hanem a Jimmy nevűeket is megkérte a távozásra. A nő feltételezte, hogy a férfiak fele kapcsolatban él, ők is jobban jártak, ha gyorsan elhúzzák a csíkot, mielőtt a kamerák kereszttüzébe kerülnek. 

Natasha szívtelenül hazaküldte a turistákat is, de a sörhas, egy hosszabb szakáll, a kopaszság és a dohányzás szintén kizáró ok volt. Épp úgy dübörgött a téren a romantika, mint a Tinderen.

Az egész olyan volt, mint az Éhezők viadala 

– számolt be egy másik résztvevő.

A végére 30 kiválasztott maradt, akik felsorakoztak egymás mögött, és a nő nem sokat lelkizett azon, hogy csakúgy mint a Tinderen, jobbra vagy balra húzza a pasikat. Ez a procedúra a randiappban teljesen elfogadott, a valóságban viszont elég furán nézhetett ki. 

Egyelőre még nem tudni, hogy ki lett az a szerencsés nyertes, aki Natasha kisasszonyt elviheti egy randira, a lány közben egy vírusvideókkal foglalkozó céghez irányította az újságírókat, akik csütörtökre ígérték azt a videót, ami majd mindent megmagyaráz, és mint egy rendes kis népmese, szánkba rágja az online társkeresés tanulságait. 

(NYMAG.COM)