Velvet Vakbarát Hírportál

Kislánya előtt verte meg a betörő az anyát

2013. június 26., szerda 11:45

A hároméves amerikai gyerek egy rajzfilmet nézett, amikor egy nagydarab idegen betört hozzájuk. A férfi összeverte a lány anyját, majd ékszerekkel távozott. Az egész brutális jelenetet rögzítette egy kamera.

Kegyetlenül összevert egy betörő egy nőt az otthonában, az egész jelenetet ráadásul rögzítette egy kamera is – írja a Gawker. Az eset a New Jersey-i Millburnben történt, egy kertesházas övezetben pénteken, méghozzá a nő hároméves kislányának szeme láttára.

A magas, testes férfi nem tudni, hogyan jutott be a házba, de amikor már bent volt, kegyetlenül megtámadta az otthon tartózkodó nőt. Egy nannycam, azaz a kisgyerekek figyelésére használt kamera felvette az egészet. A támadás alatt a nappaliban volt végig a kislány, aki rajzfilmet nézett, amikor a férfi betört a lakásba.

"Tudtam, hogyha elkezdek sikítani, a lányom is elkezdene, és féltem, hogy baja eshetne. Sikerült, egész idő alatt nem sírtam" – nyilatkozta az anya egy helyi portálnak. A rabló végül ékszerekkel és a nő jegygyűrűjével távozott, a nőt pedig kórházba szállították agyrázkódással és arcsérülésekkel. Az egész történés 5alatt a nő 18 hónapos kisfia az emeleten aludt.

A New Jersey hatóságok 5000 dolláros (1,1 millió forintos) nyomravezetői díjat tűztek ki az elkövetőre.

Rovatok