Velvet Vakbarát Hírportál

Élő adásban jelentette be a bemondó, hogy fél éve van hátra

2014. szeptember 18., csütörtök 20:33

Egy illinois-i bemondó, Dave Benton élő adásban jelentette be, hogy kiújult az agyrákja, és egy kísérleti kezeléssel is nagyjából csak fél éve van hátra. Azt mondta, azért döntött a nyilvános bejelentés mellett, hogy erőt adjon másoknak, akik ugyanebben a betegségben szenvednek.

Az illinois-i WCIA-TV egyik bemondóját, Dave Bentont korábban kezelték már agydaganattal, úgy tűnt, hogy felépül a betegségből, de nemrég kiújult nála a rák. Erről ő maga számolt be élő adásban.

„Amint tudjátok, néhány napja bejelentettem, hogy kiújult az agydaganatom. Azóta beszéltem több orvossal is, most már több dolgot tudok arról, hogy mi vár rám. Gyakorlatilag túl nagy a daganatom ahhoz, hogy megműtsenek, vagy sugárkezelés alá vessenek. Az orvosok szerint 4-6 hónapom van hátra” – mondta Benton a csatorna műsorában.

A bemondón kipróbálnak egy kísérleti, antitestes kezelést, de tisztában van vele, hogy csodák nincsenek, arra számít, hogy talán tud még szerezni egy pár jó napot magának. Azt is elmondta, hogy azért döntött a nagy nyilvánosság előtti bejelentés mellett, hogy erőt adjon másoknak, akik ebben a betegségben szenvednek.

A munkával nem áll le egyelőre, szeretne addig dolgozni, amíg tud. Bentonnak egy felesége és két felnőtt gyereke van.

Rovatok