Velvet Vakbarát Hírportál

Nem lehet, hogy ez Magyarország legundorítóbb hűtője

2013. május 6., hétfő 09:07 | aznap frissítve

A Velvet szerkesztőségében található hűtőszekrény nemrég lett takarítva, de már megint elindult lefelé a lejtőn. Mentségünkre legyen mondva, hogy a frigót más kiadványokban dolgozó kollégáinkkal közösen használjuk, talán pont ezért ennyire túros a háta (vagyis inkább ragacsos az alja). Elkeseredésünkben versenyt indítunk, keressük Magyarország legundorítóbb hűtőjét! Pályázzon ön is! Maszkokat fel, fényképezőgépeket, telefonokat elő!

Amikor két éve felmérést tartottunk olvasóink között a leggyűlöltebb házimunkákról, a hűtőtakarítás a ötödik helyen végzett tizenötből. Csak a sütő, a vécé és a kuka kipucolása számít ennél undorítóbbnak, illetve ha valahol van macska, akkor az alom takarítása is gyomorforgatóbb, mint a jégszekrényt csillogóvá-villogóvá varázsolni.

A tapasztalat azt mutatja, hogy minél többen használnak egy hűtőt, annál mocskosabb, de paradox módon az is igaz, hogy minél kevesebben használnak egy hűtőt, annál mocskosabb. Valószínűleg a világ legtöbb tisztán tartott hűtője 2-4 személyes családok otthonaiban található, ahol se túl sokan, se túl kevesen nincsenek. Hiszen aki egyedül lakik, az hajlamos várni a takarítással a vészhelyzetig, ha pedig egy jégszekrényt túl sokan használnak, mint például a mi szerkesztőségi hűtőnket, akkor nyilván senki nem veszi a nyakába a feladatot, hogy a többiek kajáit pakolássza az egyre ragacsodó-büdösödő-penészesedő foltok feltakarítása érdekében, hanem inkább megvárja, amíg szerencsétlen takarítónőnek újra ki nem adják, hogy essen neki a frizsidernek.

A legkeményebb mélypontokhoz képest a mi szerkesztőségi hűtőnk most egész vállalható állapotban van (na jó, a mélyhűtőt leszámítva), ezért nem hisszük el, hogy jelenleg ez lenne Magyarország legundorítóbb jégszekrénye. Ha ön úgy érzi, az otthonában, munkahelyén, telkén, kollégiumában, stb. használt frigó többet tud, mint ami a képeken látható, fotózza le, és küldje be az eredményt a Velvetnek emailben erre a címre! Amennyiben összejön elég versenyező, csodás döntőt rendezhetünk majd, amiben tényleg megválaszthatjuk Magyarország legundorítóbb hűtőjét. Most ne szégyellje a bűzölgő pacákat, rothadó ételmaradékokat, beszáradt, félig nyitott, lejárt szavatosságú, gusztustalan izéket, hiszen nyerhet velük! A szavazásban (ha lesz), természetesen a saját hűtőnk is benne lesz, kíváncsian várjuk, hányan mernek kiállni ellenünk!

Rovatok